OVER ONS

BoostSales van Newgen levert End-to-End online ondernemer oplossingen voor E-Commerce, Digitale Marketing, Sales Optimalisatie met geavanceerde management rapportage. Onze oplossingen zijn omzetverhogend, verbeteren conversie ratio’s en zijn kostenverlagend.

Onze managed services zijn ontworpen om online verkopen van online ondernemers te maximaliseren tegen lagere kosten en minimale tijdsinvestering zodat zij zich volledig kunnen richten op hun core business.
Vertel ons wat u graag beter zou zien in uw E-Commerce business. Wij zijn graag bereid om, met op maat gemaakte oplossingen, u te adviseren over hoe uw online merk te versterken.

ONS VERHAAL

Newgen is een multi-channel E-Commerce, Payments en Digital Marketing bedrijf met kantoren in Amsterdam en Delhi. Wij leveren onze diensten aan nationale- en internationale online ondernemers met een diversiteit aan E-Commerce- en betaaloplossingen, en helpen online ondernemers om hun conversie te maximaliseren. Ons internationale management team heeft gezamenlijk meer dan 60 jaar ervaring in E-Commerce en betaaloplossingen.

BoostSales van Newgen is een unieke, volledig beheerde dienst die E-Commerce ondernemer in staat stelt om hun webwinkels te optimaliseren, conversie drastisch te verhogen en online verkoop te optimaliseren – tegen veel lagere kosten en minder tijdsinvestering. Onze op maat gemaakte oplossingen omvatten het gehele spectrum van het E-Commerce proces en helpen online ondernemers om verbeterpunten in hun E-Commerce strategie inzichtelijk te maken, en met onze oplossingen het aantal bezoekers te doen toenemen en conversie te verbeteren.

MANAGEMENT TEAM

JAN F. MANTEN

Investor

Medeoprichter en CEO van GlobalCollect (1994-2011), een toonaangevend, wereldwijd bedrijf in betaaloplossingen. Eerder in zijn carrière heeft Jan Treasury- en Cash Management posities bekleed binnen internationale organisaties en een bank. Momenteel is hij investeerder en board member bij een aantal start-ups in diverse marktsegmenten.

SUNIL JHAMB

CEO

Sunil heeft meer dan 15 jaar ervaring in international sales en business consulting. Voordat Sunil Newgen startte was hij verantwoordelijk voor GlobalCollect’s wereldwijde sales planning en strategie, waar hij succesvol nieuwe omzetverhogende initiatieven ontwikkelde. Sunil heeft een MBA van de Universiteit van Amsterdam. Newgen linkedin logo

KESH TALWAR

Advisor

Kesh is met meer dan 25 jaar ervaring een veteraan in de payments industrie. Hij heeft management functies bekleed bij Ingenico Group, GlobalCollect, First Data Corp, MasterCard en Citibank. Als Newgen’s adviseur levert hij een waardevolle bijdrage aan strategieën voor betaaloplossingen en partnerships. Kesh is momenteel Chief Revenue Officer bij Movencorp Inc. Newgen linkedin logo